Άγιοι Τριμιθιάς, Τ.Θ. 150, Λευκωσία 2671, Κύπρος
Cyprus
info@babyspace.com.cy
2016-02-04 11:43:16 +0200 Σήμα κινδύνου για παιδιά και ενήλικες εκπέμπουν οι γιατροί για τη γρίπη που βρίσκεται σε έξαρση. Σε έξαρση ο ιός της γρίπης

Σε έξαρση ο ιός της γρίπης

Σε έξαρση ο ιός της γρίπης 470 900
Σήμα κινδύνου για παιδιά και ενήλικες εκπέμπουν οι γιατροί για τη γρίπη που βρίσκεται σε έξαρση.

Οι ωτορινολαρυγγολόγοι εφιστούν την προσοχή στους γονείς για τον ιό της γρίπης που φέτος είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος. Η οξεία φαρυγγίτιδα και λαρυγγίτιδα καραδοκούν και η νοσηλεία σε αρκετές περιπτώσεις κρίνεται απαραίτητη. Οι γιατροί συμβουλεύουν τους γονείς να είναι υποψιασμένοι με την εμφάνιση των πρώτων συμπτωμάτων.

Τα συμπτώματα για τη φαρυγγίτιδα είναι ο πονόλαιμος, ο πυρετός, ο πονοκέφαλος, η διόγκωση των λεμφαδένων, η καταρροή και οι μυικοί πόνοι. Φροντίστε για την άμεση επίσκεψη στον παιδίατρο ενώ παράλληλα δίνετε στο παιδί σας άφθονα υγρά, φροντίζετε για σωστή διατροφή που θα δυναμώσει το ανοσοποιητικό του σύστημα, και παρακινήστε το να κάνει γαργάρες με αλατόνερο.

Τα συμπτώματα της λαρυγγίτιδας είναι ο ξηρός βήχας, το συνάχι, η δύσκολη ή και γρήγορη αναπνοή, ο συριγμός κατά την εισπνοή και η βραχνή φωνή. Και στην περίπτωση της λαρυγγίτιδας, η επίσκεψη στον παιδίατρο κρίνεται απαραίτητη. 

Πηγή: Cosmos Επικοινωνία

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι χορηγοί μας

Οι υποστηρικτές μας