Άγιοι Τριμιθιάς, Τ.Θ. 150, Λευκωσία 2671, Κύπρος
Cyprus
info@babyspace.com.cy
2015-10-30 20:13:18 +0200 Οι κολικοί, τα αέρια και η δυσκοιλιότητα που εμφανίζουν συχνά τα μωρά οφείλονται στο ότι πίνουν ξένο γάλα, είναι απόλυτα φυσιολογικές και αναμενόμενες. Κολικοί και χαμομήλι

Κολικοί και χαμομήλι

Κολικοί και χαμομήλι 470 900
Οι κολικοί, τα αέρια και η δυσκοιλιότητα που εμφανίζουν συχνά τα μωρά οφείλονται στο ότι πίνουν ξένο γάλα, είναι απόλυτα φυσιολογικές και αναμενόμενες.

Οι κολικοί, τα αέρια και η δυσκοιλιότητα που εμφανίζουν συχνά τα μωρά οφείλονται στο ότι πίνουν ξένο γάλα, είναι απόλυτα φυσιολογικές και αναμενόμενες. Θα χρειαστεί να οπλιστούμε με υπομονή, αφού συνήθως τα συμπτώματα διαρκούν το πρώτο τρίμηνο της ζωής του παιδιού, μέχρι δηλαδή να προσαρμοστεί ο οργανισμός του στο ξένο γάλα. Παράλληλα, εξετάζουμε με τον παιδίατρό μας το ενδεχόμενο το παιδί να λαμβάνει γάλα με ειδική σύσταση για την πρόληψη και την αντιμετώπιση των κολικών, που κυκλοφορούν στο εμπόριο. Το χαμομήλι μπορούμε να το δίνουμε στο παιδί 2-3 φορές την ημέρα ενδιάμεσα από τα γεύματα. Η ποσότητα πρέπει να είναι μικρή ώστε το παιδί να μην χορταίνει και δεν λαμβάνει επαρκή ποσότητα γάλακτος. Η προτεινόμενη από τους γιατρούς ποσότητα είναι 20-30 ml τη φορά.

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι χορηγοί μας

Οι υποστηρικτές μας