Άγιοι Τριμιθιάς, Τ.Θ. 150, Λευκωσία 2671, Κύπρος
Cyprus
info@babyspace.com.cy
2015-10-30 20:11:36 +0200 Σύμφωνα με βρετανική μελέτη, νέα θεραπεία πενταπλασιάζει τα ποσοστά επιτυχίας της εξωσωματικής δίνοντας ελπίδα σε πολλές γυναίκες. Θεραπεία για επιτυχημένη εξωσωματική

Θεραπεία για επιτυχημένη εξωσωματική

Θεραπεία για επιτυχημένη εξωσωματική 470 900
Σύμφωνα με βρετανική μελέτη, νέα θεραπεία πενταπλασιάζει τα ποσοστά επιτυχίας της εξωσωματικής δίνοντας ελπίδα σε πολλές γυναίκες.

Στη μελέτη έλαβαν μέρος 100 γυναίκες που είχαν υποβληθεί σε πολλούς αποτυχημένους κύκλους εξωσωματικής γονιμοποίησης. Από το σύνολο των γυναικών 50 έλαβαν ενδοφλέβια έγχυση της ουσίας Ιntralipid, ενώ οι υπόλοιπες δεν έλαβαν την ουσία. Ο μέσος όρος ηλικίας των εθελοντριών ήταν τα 37 έτη, ενώ κατά μέσον όρο οι γυναίκες είχαν περάσει έξι αποτυχημένους κύκλους ΙVF. Όπως προέκυψε, από τις γυναίκες που έλαβαν Ιntralipid, το 50% επέτυχε να συλλάβει σε σύγκριση με ποσοστό μικρότερο του 9% στην ομάδα γυναικών που δεν έλαβαν την ουσία. Παράλληλα στην ομάδα που έλαβε Ιntralipid κατεγράφησαν δύο αποβολές σε σύγκριση με επτά αποβολές στην ομάδα γυναικών που δεν έλαβαν την ουσία. Τελικώς στην ομάδα που δεν έλαβε την ουσία τέσσερις γυναίκες ολοκλήρωσαν την κύηση (8,7%). Αντιθέτως, στην ομάδα του Ιntralipid κατεγράφησαν 23 γέννες (46%). Όπως ανέφερε ο δρ Τζορτζ Ντούκβε, ιατρικός διευθυντής στην Care Fertility, η συγκεκριμένη ουσία είναι φθηνή, εύκολη στη χορήγηση και καλά ανεκτή.

Πηγή:www.tovima.gr

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι χορηγοί μας

Οι υποστηρικτές μας