Άγιοι Τριμιθιάς, Τ.Θ. 150, Λευκωσία 2671, Κύπρος
Cyprus
info@babyspace.com.cy
2015-10-30 20:08:28 +0200 Οι γιατροί της έλεγαν ότι δεν θα μπορούσε να μείνει ποτέ έγκυος. Τώρα κρατάει στα χέρια της την κόρη της. Μωρό από το πουθενά

Μωρό από το πουθενά

Μωρό από το πουθενά 470 900
Προς έκπληξη όλων η Elaine Fantin ανακάλυψε ότι ήταν 7 μηνών έγκυος ενώ όλοι οι γιατροί της έλεγαν ότι δεν θα αποκτούσε ποτέ παιδί.
Η Βραζιλιάνα Elaine, που κατοικεί στο Bristol, ήταν πολύ στεναχωρημένη όταν σε ηλικία 20 μόλις χρόνων, οι γιατροί της ανακοίνωσαν ότι δεν υπήρχε καμία ελπίδα να μείνει έγκυος και να αποκτήσει παιδί. Οι γιατροί τής βρήκαν μια κύστη στις ωοθήκες, η μήτρα της δεν ήταν καλοσχηματισμένη και οι σάλπιγγές της δεν λειτουργούσαν. Έτσι η Elaine πεπεισμένη ότι δεν θα γίνει ποτέ μητέρα δεν πήρε ποτέ κάποιο χάπι αντισυλληπτικό. Πριν 2 μήνες όμως ένας πόνος στο στομάχι οδήγησε την Elaine στο γιατρό. Εκεί έμαθε ότι ο πόνος θα της πέρναγε σε δυο μήνες μιας και δεν ήταν άρρωστη αλλά έγκυος. Η μικρή Maria Clara γεννήθηκε με καισαρική στο νοσοκομείο St Michael's. «Όλη η οικογένεια έχει ξετρελαθεί. Όλοι μου έλεγαν ότι δεν θα κάνω ποτέ παιδί. Έτσι όταν το μωρό κλώτσαγε νόμιζα ότι ήταν δημιούργημα του μυαλού μου».

Πηγή: www.telegraph.co.uk

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι χορηγοί μας

Οι υποστηρικτές μας