Άγιοι Τριμιθιάς, Τ.Θ. 150, Λευκωσία 2671, Κύπρος
Cyprus
info@babyspace.com.cy
2017-08-03 16:55:21 +0300 5+2 τρόποι για να κάνετε το μπάνιο του μικρού σας διασκεδαστικό! Μπάνιο και χαρά!

Μπάνιο και χαρά!

Μπάνιο και χαρά! 470 900
5+2 τρόποι για να κάνετε το μπάνιο του μικρού σας διασκεδαστικό!

Το μπάνιο του παιδιού μας είναι μία καθημερινή συνήθεια και είναι από τις πιο τρυφερές στιγμές της μέρας μας μαζί του. Δυστυχώς όμως πολλά παιδιά δεν το βλέπουν ακριβώς έτσι!

Λίγο πολύ, όλοι οι γονείς έχουμε έρθει στη θέση όπου το μικρό μας δε θέλει να κάνει μπάνιο και προσπαθούμε με χίλια δυο επιχειρήματα να το πείσουμε. Σκεφτείτε όμως πόσο πιο εύκολο θα ήταν αν έβλεπε το μπάνιο σαν κάτι διασκεδαστικό και απολαυστικό;

Τα παιδιά λατρεύουν τα παιχνίδια και προκειμένου να πετύχουμε το στόχο μας, μπορούμε να τα εντάξουμε σε κάθε δραστηριότητα της καθημερινότητάς του.

Παίξτε το παιχνίδι των ρόλων

Τα παιδιά λατρεύουν να μιμούνται τους αγαπημένους τους ήρωες από τα παιδικά και τα παραμύθια και μπορούν να ασχολούνται με αυτό ώρες ολόκληρες! Βρείτε την κατάλληλη ιστορία που έχει να κάνει με νερό ή θάλασσα και κάντε το μικρό σας πρωταγωνιστή!

 Κάντε τα... τάπερ παιχνίδι!

Και όμως! Τα τάπερ μπορούν να μας φανούν χρήσιμα και εκτός κουζίνας! Πάρτε τρία ή τέσσερα τάπερ σε διαφορετικά μεγέθη και σχήματα, γεμίστε τη μπανιέρα με λίγο νερό και ρίξτε τα μέσα. Θα γίνουν το αγαπημένο παιχνίδι του μικρού μας!

«Ποιο παιχνίδι θα επιπλεύσει;»

Ένα πρωτότυπο παιχνίδι που σίγουρα θα λατρέψει κάθε παιδί και ταυτόχρονα θα του χαρίσει τις πρώτες γνώσεις στη φυσική! Γεμίστε τη μπανιέρα με νερό και πάρτε μερικά από τα παιχνίδια του. Ρωτήστε το πιο από αυτά θα επιλέυσει και ποιο όχι και αφήστε το παιδί σας να μαντέψει!

Πηγή: motherandbaby.com

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι χορηγοί μας

Οι υποστηρικτές μας