Άγιοι Τριμιθιάς, Τ.Θ. 150, Λευκωσία 2671, Κύπρος
Cyprus
info@babyspace.com.cy
2016-06-28 10:44:00 +0300 Η νύφη που θήλασε το μωρό της την ώρα του ... γάμου! Θηλασμός εν ώρα γάμου

Θηλασμός εν ώρα γάμου

Θηλασμός εν ώρα γάμου 470 900
Η νύφη που θήλασε το μωρό της την ώρα του ... γάμου!

Η Christina Torino-Benton είναι μία νέα μαμά που πρόσφατα ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον εκλεκτό της καρδιάς της και έχει κάθε λόγο να της μείνει αυτή ημέρα αξέχαστη. 

Την ώρα του μυστηρίου και λίγο πριν πει το περίφημο "δέχομαι", το μόλις λίγων μηνών κοριτσάκι της άρχισε να κλαίει και να γκρινιάζει. Το μητρικό ένστικτο λειτούργησε αμέσως, πήρε το μωρό της αγκαλιά και άρχισε να το θηλάζει. Αν και η κίνηση αυτή εξέπληξε τους καλεσμένους, η νέα μαμά δεν πτοήθηκε και όταν λίγα λεπτά αργότερα το μωρό αποκοιμήθηκε, το μυστήριο συνεχίστηκε κανονικά! 

Η φωτογράφος του γάμου, Lena Nimmons, πρόλαβε να απαθανατίσει τις μοναδικές αυτές στιγμές και τις τελευταίες μέρες οι φωτογραφίες της Christina και της κόρης της, κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

"Δε μου φάνηκε καθόλου περίεργο! Ο θηλασμός είναι μία τόσο συνηθισμένη διαδικασία για εμένα που η μόνη διαφορά ήταν ότι είχα διαφορετικό outfit από ότι συνήθως!

Χάρηκα που δημοσιεύτηκαν αυτές οι φωτγραφίες. Με αυτόν τον τρόπο θέλω να παρακινήσω τις νέες μητέρες να νιώθουν άνετα να θηλάσουν οπουδήποτε, ακόμα και στον ίδιο τους το γάμο!" είναι η νύφη και μαμά. 


 

Πηγή: today.com

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι χορηγοί μας

Οι υποστηρικτές μας