Άγιοι Τριμιθιάς, Τ.Θ. 150, Λευκωσία 2671, Κύπρος
Cyprus
info@babyspace.com.cy
2016-07-07 13:10:34 +0300 Ο ευφάνταστος παππούς έκανε στα εγγόνια του το πιο όμορφο δώρο μια Disneyland στην αυλή τους! Η Disneyland στην ... αυλή μας!

Η Disneyland στην ... αυλή μας!

Η Disneyland στην ... αυλή μας! 470 900
Ο ευφάνταστος παππούς έκανε στα εγγόνια του το πιο όμορφο δώρο μια Disneyland στην αυλή τους!

Η Disneyland είναι ο αγαπημένος προορισμός κάθε παιδιού. Tα πλακόστρωτα δρομάκια που οδηγούν σε δεκάδες παιχνίδια, τα σπίτια των αγαπημένων πρωταγωνιστών της Disney, ο Mickey και η Minnie που μας χαιρετούν, κάνουν την Disneyland έναν επίγειο παράδεισο. 

Ο Steve Bobbs είναι ένας ευφάνταστος παππούς που έφερε την Disneyland στην αυλή του σπιτιού του!  Οχτώ  χρόνια, φαντασία, πολλή αγάπη και μεράκι, ήταν όλα όσα χρειάστηκαν για να δημιουργηθεί η ... Bobbsland!

Τρενάκια, σπιτάκια, πειρατικά καράβια και πολλοί ήρωες αγαπημένων ταινιών της Disney, κατακλύζουν την αυλή του σπιτού του.

"Η ιδέα αυτή μου ήρθε γιατί ήθελα να κάνω κάτι ξεχωριστό για την οικογένειά μου και τα εγγόνια μου. Ήθελα με αυτόν τον τρόπο να τους δείξω ότι με επιμονή, υπομονή, αγάπη και φαντασία όλα είναι δυνατά και ότι πάντα μπορούμε να κάνουμε περισσότερα από όσα πιστεύουμε."

H Bobbland μπορεί να φιλοξενήσει έως και 50 άτομα και είναι το ιδανικό μέρος για πάρτι γενεθλίων, οικογενειακές συγκεντρώσεις και ξέγνοιαστες ώρες παιχνιδιού! 

 

Πηγή: babble.com

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι χορηγοί μας

Οι υποστηρικτές μας