Άγιοι Τριμιθιάς, Τ.Θ. 150, Λευκωσία 2671, Κύπρος
Cyprus
info@babyspace.com.cy
2018-05-31 16:48:00 +0300 Θέλετε να βγείτε έξω μαζί με το μωράκι σας, αλλά ανησυχείτε τι θα κάνετε όταν πεινάσει; Η ιδέα του δημόσιου θηλασμού σας κάνει να αισθάνεστε αμήχανα; Δείτε τι μπορείτε να κάνετε! Δημόσιος θηλασμός: 4 συμβουλές για ντροπαλές μαμάδες!

Δημόσιος θηλασμός: 4 συμβουλές για ντροπαλές μαμάδες!

Δημόσιος θηλασμός: 4 συμβουλές για ντροπαλές μαμάδες! 470 900
Θέλετε να βγείτε έξω μαζί με το μωράκι σας, αλλά ανησυχείτε τι θα κάνετε όταν πεινάσει; Η ιδέα του δημόσιου θηλασμού σας κάνει να αισθάνεστε αμήχανα; Δείτε τι μπορείτε να κάνετε!

Ένα από τα πολλά οφέλη του θηλασμού είναι και η ευκολία του! Το μόνο που χρειάζεται να πάρετε μαζί για να πάτε οπουδήποτε με το μωράκι σας είναι ο… εαυτός σας! Αυτό είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα, όμως δεν αισθάνονται όλοι οι άνθρωποι άνετα με τον δημόσιο θηλασμό. Τι μπορείτε να κάνετε όταν το μωρό σας πεινάσει και είστε έξω;

Συμβουλές για τον δημόσιο θηλασμό

Αρχικά θα πρέπει να πούμε ένα μεγάλο ζήτω στις μητέρες που δεν ενοχλούνται από τους ξένους που τις βλέπουν να θηλάζουν. Χρειάζεται μεγάλο θάρρος και αυτοπεποίθηση. Δυστυχώς όμως για τις περισσότερες μητέρες, ο δημόσιος θηλασμός είναι συνυφασμένος με ένα αίσθημα ντροπής και αγωνίας. Επίσης, υπάρχουν και οι γυναίκες που έχουν την ανάγκη να προφυλάξουν αυτές τις ιδιωτικές τους στιγμές. Τι μπορούμε να κάνουμε λοιπόν, έτσι ώστε να μην τραβάμε μεγάλη προσοχή και να αισθανόμαστε άνετα όταν θηλάζουμε δημόσια; 

1. Καλύμματα θηλασμού

Υπάρχουν ειδικά καλύμματα θηλασμού, τα οποία είναι ειδικά κατασκευασμένα για να θηλάζετε δημόσια. Απλά φορέστε το και το μωράκι σας θα μπορεί να πιεί το γάλα του με ηρεμία. Και εσείς θα αισθάνεστε άνετα και η όλη διαδικασία γίνεται μακριά από τα αδιάκριτα μάτια. αν δε θέλετε να μπείτε σε παραπάνω έξοδα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μία πασμίνα ή ένα μεγάλο φουλάρι. 

2. Προτιμήστε ρούχα με πολλές στρώσεις

Το να φοράμε ρούχα με πολλές στρώσεις δεν είναι κάτι καινούργιο στην καθημερινότητα μιας γυναίκας. Είναι μια επιλογή που κάνουμε όταν η θερμοκρασία δεν είναι ξεκάθαρη (κρύο ή ζέστη). Μπορείτε να το προτιμήσετε και για τον δημόσιο θηλασμό! Μπορείτε να φορέσετε ένα αμάνικο ή ένα τιραντάκι κάτω από ένα φούτερ με φερμουάρ ή ένα ελαφρύ σακάκι. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να θηλάσετε με την άκρη του σακακιού να κρέμεται, έτσι ώστε να είστε καλυμμένη και ήσυχη. 

3. Ρούχα θηλασμού

Όσο και αν βολεύει το ντύσιμο με στρώσεις, κάποιες φορές θα πρέπει να πάτε κάπου και να είστε ντυμένη καλά. Υπάρχουν πάρα πολύ όμορφα και κομψά ρούχα θηλασμού. Μπορείτε να είστε και άνετα και μέσα στη μόδα! 

4. Καθίστε μακριά

Πολλές φορές δεν έχει σημασία μόνο το τι φοράτε, αλλά και το που κάθεστε! Αν δεν είστε άνετη με την ιδέα του δημόσιου θηλασμού, αλλά είστε αναγκασμένες να το κάνετε, τότε θα πρέπει να βρείτε κάποια πιο διακριτικά σημεία. Μπορείτε να πάτε σε ένα όχι και τόσο πολυσύχναστο δρομάκι, μέσα στο  αυτοκίνητό σας ή σε ένα σημείο που σας καλύπτουν διάφορα δέντρα ή γωνίες. Έτσι θα θηλάσετε με την ησυχία σας, χωρίς περίεργα μάτια να σας κοιτάνε. 

Πηγή: mothering.com

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι χορηγοί μας

Οι υποστηρικτές μας