Άγιοι Τριμιθιάς, Τ.Θ. 150, Λευκωσία 2671, Κύπρος
Cyprus
info@babyspace.com.cy
2017-09-07 17:26:44 +0300 Το γράμμα που έγραψαν στην νεογέννητη August Δεύτερο παιδί για το Mark Zuckerberg και την Priscilla

Δεύτερο παιδί για το Mark Zuckerberg και την Priscilla

Δεύτερο παιδί για το Mark Zuckerberg και την Priscilla 470 900
Η δημοσίευση του Mark και της Priscilla για τη γέννηση της δεύτερης κόρης τους

Το δεύτερο παιδί τους απέκτησαν πριν από λίγες ημέρες ο ιδρυτής του Facebook, Mark Zuckerberg, και η σύζυγός του, Priscilla Chan, όπως ανακοίνωσαν με μια δημοσίευση στα προσωπικά τους προφίλ.

Το δεύτερο παιδί είναι κοριτσάκι, όπως και το πρώτο, και οι γονείς του έδωσαν το όνομα August (όπως και ο μήνας που γεννήθηκε).

Τη δημοσίευση συνόδεψε μια όμορφη φωτογραφία της τετραμελούς οικογένειας και ένα γράμμα που της αφιέρωσαν οι γονείς της.

Στο γράμμα αυτό, ο Mark και η Priscilla αναφέρουν μεταξύ άλλων τα εξής:

Όταν γεννήθηκε η αδερφή σου, γράψαμε ένα γράμμα για τον κόσμο στον οποίο ελπίζαμε να ζήσει και να μεγαλώσει – έναν κόσμο με καλύτερη εκπαίδευση, λιγότερες ασθένειες, ενωμένες κοινωνίες, και περισσότερη ισότητα. Γράψαμε πως με όλες αυτές τις εξελίξεις στην επιστήμη και την τεχνολογία, η γενιά της θα έπρεπε να ζήσει καλύτερα από τη δική μας, και πως είναι ευθύνη μας να κάνουμε το καθήκον μας για να το πετύχουμε (…).

Ωστόσο, στο γράμμα αυτό, αντί να γράψουμε για το τι θα γίνει όταν μεγαλώσεις, θα θέλαμε να σου πούμε να ζήσεις την παιδική σου ηλικία (…). Η παιδική ηλικία είναι μαγική. Είσαι μόνο μια φορά παιδί, επομένως μην σπαταλάς τα χρόνια αυτά ανησυχώντας για το μέλλον. Άσε εμάς να ανησυχούμε για το μέλλον, και να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να δημιουργήσουμε έναν καλύτερο κόσμο για εσένα και όλα τα παιδιά της γενιάς σου…


Δείτε ολόκληρη τη δημοσίευση

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι χορηγοί μας

Οι υποστηρικτές μας